Filmklubben Regina

B och jag har gått med i en filmklubb. Den håller till i Aoseums lokaler och det visas 7 filmer + en bonusfilm under hösten.

Som i de flesta filmklubbar av denna typ visas inte den helt vanliga biografrepetoaren. I torsdags var vi och såg en film som heter "Across the Universe". Skall jag beskriva filmen får det bli "Mamma Mia" möter "The Rose".

Rätt så banal handling, men underhållande. Vacker konstnärlig pojke från Liverpool åker till USA för att leta efter sin pappa som varit stationerad i England under kriget och inte vet att han finns. Möter vacker rik flicka som revolterar mot sin uppväxt. Allt inramat med Beatles musik.

Enda negativa med kvällen var stolarna vi satt på. Inga fåtöljer här inte. Får nog ta och köpa ett par dynor till nästa gång.

Var rädda om er där ute ♥

Lite imponerad

Den senaste veckan har det ju skrivits en hel del om "helikopter-rånet". Visst blir man lite impad? Det är som i en film. Kommer farande från luften, hivar ner sig på taket och tar sig in det hållet.

Sen kan man ju hoppas att dom tar dom, så det här Bond-beteendet inte blir en vana bland "the bad guys", men det var ändå rätt coolt, eller????

Var rädda om er där ute ♥


Brrrrrrr

Så blev det plötsligt riktigt höstkallt och det är så att man riktigt fryser nu på morgonen. Igår fick vi faktiskt skrapa rutorna från is. Kan inte komma ihåg när det hände redan i september senast. Det var rejält med is på alla rutorna, inte bara ett tunt lager.

Denna morgon ser inte heller ut att vara en höjdare. Iofs inte köldgrader men tjockt regntungt molntäcke och riktigt höstgrått. Hade varit jättemysigt om man fått bli hemma och ligga på soffan under ett mysigt täcke hela dagen med en bra bok eller ett par bra filmer samt en balja te :-)

Skall ju bara jobba 3 timmar i dag eftersom det är torsdag, men har lite fullt program i eftermiddag, så inte blir det soffan inte. Nu är det snart iväg till jobbet så ha en bra dag i höstrusket.

Var rädda om er där ute ♥

RSS 2.0