Blir lite fundersam.....

Jag har inte tänkt ge mig in i debatten om den där Anna Anka, ni som känner mig kan nog räkna ut vad jag tycker om henne. Tänker i och för sig inte göra det nu heller, utan har bara reflekterat över en sak när hon diskuteras.

Hur kan det komma sig att när en kvinna har åsikter om en annan kvinna och åsikterna inte är helt positiva, så är man avundsjuk??  Säger man något kritiskt så är repliken ofta "du är bara avundsjuk".

OK, kan erkänna att jag kan vara liiite "avundsjuk" på människor som inte behöver tänka på vad dom spenderar och som kan köpa i princip vad dom vill, det tror jag nog att dom flesta är. Men det har inget att göra med om jag gillar personen ifråga eller inte. Det kan nog vara så att jag är mer "avundsjuk" på en person som är finansiellt oberoende och dessutom jättetrevlig. Den personen har liksom allt. Dessutom är det ju faktiskt så att allt inte går att köpa för pengar. Du kan varken köpa äkta vänskap eller hälsa, så kvittar det hur mycket pengar du har. Gammal klyscha, men sann.

Blev ett rätt så "babblande" inlägg. Ni kanske kan räkna ut att det inte händer så mycket här för tillfället :-)

Nu skall jag gå ner och titta på "Hell´s kitchen". Ett av veckans favoritprogram. Synd bara att det sänds så sent.

Long time, no see

Var ett bra tag sen jag var inne här senast. Har nästan funderat på att sluta, men skall nog ta och ge det ett tag till.

Nu har det äntligen blivit lite lugnare, i alla fall på det privata planet. A och M har flyttat hem igen efter 5 veckors inneboende hos mormor och morfar. Deras lägenhet är inte helt klar, men dom kan bo där utan att det utgör någon fara för lilla draken. Hur roligt vi än tycker att det är att ha dom här, var mormor och morfar rätt glada när vi fick vinka av dom :-)

På jobbet är det lite jäktigt för tillfället. Kollegan har semester och är i Turkiet så det gäller för mig att hålla skutan flytande.

Vi skulle egentligen åkt till Malmö idag för att passa lilla draken. A och R skulle ut på galaj, men A ringde i morse och meddelade att R var sjuk, så dom hade fått lämna återbud. Är nästan lite besviken, nu vet jag inte när jag ser min lillla älskling nästa gång.

Var rädda om er där ute ♥


RSS 2.0