Dagens rubrik

Anna, den här är till dig "Flytta Göteborg - till Skaraslätten". Ibland vet man inte om man skall skratta eller gråta när man läser så kallade nyheter.

Det är ett MP-kommunalråd i Göteborg vid namn Kia Andreasson som anser att det nog bör diskuteras om inte Göteborgs skall förläggas mellan Skara och Skövde på Skaraslätten. Det handlar naturligtvis om den globala uppvärmningen och att Göteborg kommer att försättas under vatten, eller till viss del i alla fall.

På frågan Hur realistiskt skulle du säga att förslaget är? svarar Kia Andreasson: Vi skämtar, men det är faktiskt mycket allvar. Tittar man på rapporterna så är det inte helt orealistiskt, vi måste diskutera det här innan det händer.

Samtidigt kan man ju undra om det bara är Göteborg som behöver flyttas, gäller det egentligen inte alla kuststäder i hela Sverige?  Jösses, vi här nere i Skåne kan sälja våra bilar, för det kommer att bli så smalt så vi kan cykla till varandra om alla kuststäder skall flyttas in i landet och tänk så mycket vi kommer att bidra till bättre miljö då ;-)


Skämt å sido, visst är miljöfrågan viktig men, men.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0