En dag med draken

Nu sover då vår lilla drake. Det har varit en dag full av aktiviteter. Mest lilla drakens. Mormor och morfar har bara hängt med. Reveljen gick klockan 6.30, men då ville inte morfar vara med så draken och jag fick gå upp själv.  Det var lite lek och så där och sen åt vi frukost. Efter frukosten fick draken gå och lägga sig för hon var trött. Efter en halvtimme ringde drakmamman och väckte henne. Inte snällt , men det är som det är. Som jag hade misstänkt upptäckte lilla draken att nu kunde hon minsann själv ta sig till vissa nya och spännande ställen i huset



Sen sådär vid halv tolv var det middag och sedan dags att sova. Vad tror ni händer efter en halvtimme? Drakmamman ringer och väcker henne. Eftersom det var en underbar vinterdag även idag, gick vi ut en lång runda i vagnen. Vi tvingade även med morfar och turen avslutades på lekplatsen med en rejäl gungtur. Detta uppskattades verkligen :-)

Hemma igen ville morfar gärna titta på lite TV. Det var ju en fullmatad sportlördag idag. Här är båda mycket intresserade av vad som händer på skärmen


men skidorna intresserade inte en viss liten dam så hon tog saken i egna händer ;-)


Sen var det kvällsmat, mer lek och så var lilla draken redo för natten. Skall jag vara ärlig är drakmormor det också. Undrar om jag orkar med hela schlagerfestivalen :-)

Kommentarer
Postat av: annette grönvall

det gör väl inget om du inte orkar se på sclagerfestivalen den är bara skit ändå.bättre du lägger dig i tid,tänk om hon vaknar jättetidigt!!!!

ha en trevlig söndag.kram lillasyster



2009-02-14 @ 20:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0