Hos oss......

är ingenting enkelt. Mannen brukar börja alla projekt med orden "Detta blir inte lätt". Han är en obotlig optimist den mannen ;-) Allting som skall göras läggs upp med tidsplan. Denna tidsplan kan vara allt från 1 dag - oändlighet.

Nu skulle då den där barngrinden upp. Det är en inte helt enkel historia. Tidsramen var att den skall vara uppe i morgon på dagen när lilla draken kommer. Skall också tilläggas att mannen är "mätare" han har alltså alltid jobbat med kartor och sånt, så när något skall upp i detta huset skall allt mätas på millimetern. Behöver jag tillägga att jag inte är sån. Jag måttar och tänker "det blir nog bra" och det blir det kanske inte alltid :-)

Nåja, liten utveckling från ämnet. Så här har veckan varit:

Måndag  -  Inköp samt hembärande av grind. Sen fick den ligga och gona till sig lite
Tisdag    -  Den packades upp ur paketet och bruksanvisningen lästes. Måttades lite och tänktes mycket
Onsdag  -  Nu skulle härligheten upp. Det mättes, ledstång plockades bort och så hämtas skruvåtdragaren och arbetet    påbörjas. Maskinen dog. Batteriet slut.
Torsdag  -  Alltså idag. Ikväll bara måste det bli färdigt, nu har han pressen på sig, och inte nog med det!!!! Draken har även börjat resa sig så barnsängen måste sänkas, så hon inte står på huvudet ur. Ikväll blir det stressigt!!!!! Stackars B.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Usch ja, han har det inte lätt:-). Får nästan sätta in en bild på bloggen sen C så vi får se hans mästerverk:-)

2009-02-12 @ 17:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0