Kalmar

I förra veckan var vi även uppe i Kalmar och hälsade på goda vänner som har en pytteliten söt stuga där i närheten.



På tomten fanns även en Friggebod och i den fick B och jag logera. Dom höll på att bygga en hel liten stuga till på tomten, så nästa år får vi nog logera där. Eller hur Nadja?

När kvällen kom tände Conny den öppna spisen/grillen som dom också har. Vi satt där och drack lite vin och öl och hade allmänt trevligt :-)



Nästa dag tog vi en tur in till Kalmar. En härlig liten stad som jag inte besökt tidigare. Har varit där ett par gånger tidigare men aldrig promenerat där utan då har det bara varit färja eller senare bro till Öland som gällt. Har nog gjort ett misstag där för det var en riktigt fin stad med mycket gammalt bibehållet. Här är ett litet smakprov. Visst är det jättefint?



Vad vi inte visste var att där även är en marknad i Kalmar och den höll på för fullt när vi kom. Det har blivit en faslig massa marknader i år :-)
I vilket fall så var det helt knökat med folk och man fick köa för att få plats för att äta lunch. Till slut fick vi dock ett bord vid en restaurang vid ett av torgen.



Nu har vi bara en liten tur kvar på semestern och det är till den underbara staden Göteborg. Åker upp på fredag och stannar över helgen. Återkommer med rapport om den lilla turen.

Sola med förstånd där ute ♥

Kommentarer
Postat av: Jonna

Ser härligt ut:-)!

2009-07-30 @ 18:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0