Livet är härligt!!

Åhh, vad livet är så mycket lättare och härligare när den underbara solen skiner för fullt på oss, och man har semester. Skall man hitta någon liten nackdel skulle det möjligtvis vara att man blir ju såååå trött :-)

Vi har verkligen njutit av det fina vädret och tagit vara på det. Här har grillats nästan varje kväll och vi har även varit bort till B:s syster och badat en hel del i poolen. Vi hade bl a tack- och adjökväll, för nu har dom sålt och flyttat från sitt fina hus.

Först lite mat


sen lite bad


Men nu är det slut och C (alltså jag) får ta sig i kragen och ta sig ner på stranden trots sina nya volanger runt kroppen :-)
 vilket jag faktiskt också har gjort. B och jag (mest jag) har dock börjat prata om ifall inte vi skall bygga oss en pool, och det är inte helt omöjligt att nästa år har vi en. Vi får se  :-)

Våra älsklingsflickor har varit uppe hos oss en hel del i det fina vädret eftersom sambo/pappa har gjort sista vändan i Norge. Lilla draken har lärt sig hur mycket roligt man kan ha när vädret är helt underbart. Bl a behöver man ju inte ha så mycket kläder på sig och det är ju alltid skönt. Man kan även kladda en hel del med vatten och det är ju också superkul.

Hjälpa morfar med vattningen är något man måste lära sig tidigt :-)


Vi fick naturligtvis köpa en liten pool till henne, och i början var hon lite avvaktande, men sen var det bara roligt


I tisdags cyklade flickorna och jag ner till stranden en stund efter lunch. Meddetsamma vi kom ner vällde molnen in och det blev nästan kallt. Gjorde i och för sig inget för lilla draken skek som besatt så fort hon såg vattnet. Vi stannade bara ett par minuter, sen cyklade vi hem igen.

Vi gjorde ett nytt försök igår och då var B med, för han började sin semester igår. Denna gång gick det mycket bättre och hon kunde till och med doppa fötterna liiite :-) Vi hade några härliga timmar där nere, och som vanligt stannade vi naturligtvis för länge så vi är lite "småbrankade" både B och jag. Lilla draken och drakmamman var dock ordenligt insmorda.

Fika vid havet är härligt, om man inte får sand på äggamackan vill säga :-)


Att ligga ner på stranden när man har en liten drake med sig, kan man bara glömma


När allt var upptäck kunde hon till och med sitta ner korta stunder och gräva lite i sanden


Nu har flickorna åkt hem och det dröjer nog lite innan vi träffas igen, eftersom den lilla familjen skall ha en lååång ledighet tillsammans. Det kan dom vara värda, eftersom det varit rätt många uppdrag utomlands för sambo/pappa.

Själva får vi väl se vad vi hittar på. Brukar inte göra något särskilt under sommaren, bara ta dagen som den kommer. Bor man som vi har man det inte bättre någon annanstans än hemma under sommaren, vilket väl bilderna ovan visar :-)

Sola med förstånd där ute ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0