Sjöbo marknad

Det blev ännu en tur till Sjöbo. B hade en buske till som ha ville ha, så i fredags körde ner så han fick grävt upp den. Mötte upp med drakmamman och lilla draken och vi tre gick en tur på Sjöbo marknad, som pågick för fullt. Dom stänger i princip av hela byn och sen är det bara en massa marknadsstånd och tivoli som gäller. Vädret var ju soligt och fint så var ju skönt. På kvällen skulle lilla drakens föräldrar ha en dejt med bio och middag, så liten fick följa med mormor och morfar hem. Vi hade förberett med poolen redan på torsdagen så det var lagom varmt när vi var tillbaka från Sjöbo.
Fick även besök av lilla Ninni och flickorna hade det mysigt i vattnet

Som den lilla prinsessa man är får man naturligtvis ha en "tron" även i bassängen :-)


Drakmormor med sin älskade lilla drake


Ninni är en riktig liten linslus och poserar mer än gärna. Tror dock att hon får träna på att få leendet en liten aning mer naturligt. Hennes mormor är dock full av beundran som ni kan se, precis som alla andra mormödrar :-)


På tal om poolen på dom tidigare inläggen så ser ni hur mycket vatten där är i den. På natten mellan fredag och lördag kom där ett sådant skyfall, så poolen blev totalt full med vatten. Det hällregnade i tre timmar och enligt tidningen hade det kommit 78 mm här. Tur att man bor på sand, så på morgonen syntes nästan inte ett dugg av vattnet.

Sola med förstånd där ute ♥

Kommentarer
Postat av: Jonna

Ja, regnat har det verkligen gjort de senaste dagarna...

2009-07-21 @ 00:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0