Blomsterprakt

Nu har vi varit och köpt och planterat lite blommor till vår altan och tomt. Blev så nöjd. Naturligtvis har jag tagit lite bilder till er :-)

Detta är en potatisplanta. Köpte sådana för första gången i fjol och dom blommade precis hela säsongen. Helt underbara. Jäklar, missade sopkvasten och den tomma blomkrukan, bilden hade säkert varit finare utan ;-)
Då vet ni att vi har en ren och fin altan. Den är nysopad :-)


Köpte även dessa amplar. Lite ovanligt med oranget. Brukar mest vara vitt, rött eller lila. Tyckte dessa var fina. Vad tycker ni? Passa även till det gula teglet och de gröna trädetaljerna.


Ute på tomten brukar vi då ha en Margeritha stående. Årets exemplar blev så här fint. Denna är också helt underbar. Ju mer man ansar och tar bort vissnat och gamalt, ju mer blommar den.


Sen har vi då två jättestora krukor, som vi haft lite av varje i. Vi har dock aldrig varit helt nöjda. I fjol satte vi några lökar som aldrig blommade. Hur kul är det? Nu provar vi ett nytt grepp och testar en ny planta. Detta är nog det närmsta jag kommer en palm på ett bra tag ;-)


Så, det var dagens skörd. Imorgon skall jag så fröer och sätta örter. Återkommer med uppdatering av det.

Var rädda om er där ute//kram

Kommentarer
Postat av: annette

oj,så fint det blev,får fundera på den där potatisplantan verkar spännande.kram på dig

2009-05-02 @ 23:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0